Pors, mentides i traïcions

Pors, mentides i traïcions

Rere d’una màscara s’hi amaga una persona i rere d’una veritat s'hi pot ocultar la mentida. Quatre històries ens mostren com les pors intensifiquen les mentides i les traïcions d'aquells homes que es creuen perfectes; des d’un líder planetari vanitós, passant per una venjança familiar fins a una estratagema internacional que juga, com sempre, amb el poble, sense deixar de banda les pors més personals i íntimes que afloren quan el propi autor es troba perdut enmig de les muntanyes, víctima de la seva pròpia obstinació.
Estem davant de quatre relats intensos que destapen unes imperfeccions humanes tan reals com contundents i que habiten en els racons més obscurs dels cors.

Características papel.

ISBN/13: 9788417415211
Número de páginas: 72
Tamaño: 150X210
Precio: 14.00€

Disponible en papel 14.00 €

Disponible en eBook.

David Frigola Fontacaba

David Frigola Fontacaba

Figueres, 1980 Tècnic comptable de professió, David Frigola es va introduir en el món de la narrativa amb la publicació l’any 2013 d’El Diamant d’Herkimer, la seva primera novel·la de ficció on va combinar viatges en el temps i móns paral·lels amb la voluntat de superació personal del propi protagonista. Les lectures d’Stephen King van deixar-hi la seva petjada. L’any 2014 va editar-ne les seves edicions en ebook en català i castellà. L’any 2015 va publicar Odin, escrita i reescrita durant dos anys. Odin era, a diferència d’El Diamant d’Herkimer, una novel·la de ficció històrica inspirada en els relats del seu avi matern i ambientada a la Segona Guerra Mundial. El seu esborrany va quedar en els primers llocs del Premi Pin i Soler Ciutat de Tarragona’14. També va tenir la seva versió electrònica. Entre el 2016 i 2017 va escriure Egos d’Acer, que s’hauria de suposar com a continuació d’El Diamant d’Herkimer però amb nous personatges, ambients, i amb fortes dosis de ciència ficció sostretes de les novel·les d’Isaac Asimov. En comptes d’editar l’obra, l’autor va decidir que participés en tots els concursos literaris possibles. Durant molt de temps en David Frigola també va presentar-se esporàdicament en diferents premis literaris de relats curts. Fou per aquest motiu que va decidir recopilar i refer, l’any 2017, un recull de quatre històries presentades que tenien com a comú denominador la por: Pors, mentides i traïcions, que veuria la llum el 2018 i on s’hi troben relats que poden ser tan reals com la vida mateixa.

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.

¿Querrías publicar con Punto Rojo Libros?

Cuando decidimos expresarnos comunicando nuestro conocimiento, de la mano de la palabra escrita, estamos dando paso a una nueva forma de vida o a una nueva manera interpretar un determinado hecho. Publicar un libro, en cierto modo, nos hace inmortales. Nuestras palabras sobrevivirán a nuestro tiempo en esta tierra. Tu libro, mientras exista, estará ahí para recordarte. Y tú siempre estarás vinculado a él de forma eterna. Porque amas a la literatura y porque la literatura te ama a ti, lo que quieras decir, hazlo saber con un libro.