los autores de prl

autores

biografía

David Frigola Fontacaba

Figueres, 1980
Tècnic comptable de professió, David Frigola es va introduir en el món de la narrativa amb la publicació l’any 2013 d’El Diamant d’Herkimer, la seva primera novel·la de ficció on va combinar viatges en el temps i móns paral·lels amb la voluntat de superació personal del propi protagonista. Les lectures d’Stephen King van deixar-hi la seva petjada. L’any 2014 va editar-ne les seves edicions en ebook en català i castellà.
L’any 2015 va publicar Odin, escrita i reescrita durant dos anys. Odin era, a diferència d’El Diamant d’Herkimer, una novel·la de ficció històrica inspirada en els relats del seu avi matern i ambientada a la Segona Guerra Mundial. El seu esborrany va quedar en els primers llocs del Premi Pin i Soler Ciutat de Tarragona’14. També va tenir la seva versió electrònica.
Entre el 2016 i 2017 va escriure Egos d’Acer, que s’hauria de suposar com a continuació d’El Diamant d’Herkimer però amb nous personatges, ambients, i amb fortes dosis de ciència ficció sostretes de les novel·les d’Isaac Asimov. En comptes d’editar l’obra, l’autor va decidir que participés en tots els concursos literaris possibles.
Durant molt de temps en David Frigola també va presentar-se esporàdicament en diferents premis literaris de relats curts. Fou per aquest motiu que va decidir recopilar i refer, l’any 2017, un recull de quatre històries presentades que tenien com a comú denominador la por: Pors, mentides i traïcions, que veuria la llum el 2018 i on s’hi troben relats que poden ser tan reals com la vida mateixa.

Todos los libros del autor

sus libros

Pors, mentides i traïcions

¿publicamos tu libro?

contáctanos