Aparences

Aparences

Onze històries barcelonines en temps de Franco
XAVIER MAYMÓ i GATELL

A "Aparences", cadascun dels diferents relats és un reflex fidel de la vida d’aquells temps i es troba relacionat amb el món de les antigues companyies d’assegurances, procliu a les anècdotes tan entretingudes com inversemblants.
Les diferents cròniques es connecten a través de la mirada del narrador i són un petit homenatge a les persones que les protagonitzen i als temps que van haver de viure. Són històries llunyanes de personatges propers, als qui ens podem acostar des d’un interès genuí i assossegat per a l’ésser humà.
Com n’és d’important saber veure més enllà! Destriar el que sembla ser del que és. Comprendre la realitat en contraposició a l’aparença i, així, aconseguir afermar uns valors humans que, avui com mai, cal re-prioritzar amb força.

Características papel.

ISBN/13: 9788417988012
Número de páginas: 182
Tamaño: 150X210
Precio: 16.00€

Disponible en papel 16.00 €

Disponible en eBook.

XAVIER MAYMÓ i GATELL

XAVIER MAYMÓ i GATELL

XAVIER MAYMÓ i GATELL Criat entre Barcelona i Altafulla, fa vint anys que resideix al Principat d’Andorra. Becari de La Caixa i doctor en Microbiologia per Cornell University (NY, USA), publica nombrosos articles tècnics (entre ells a Science) i de divulgació, mantenint una fructífera trajectòria científica. A finals dels anys 90 decideix fer un gir professional vers el món empresarial de la mà de McKinsey & Co. Després, dirigeix la cartera de participacions de Crèdit Andorrà, gestiona un destacat patrimoni familiar i, durant cinc anys, és conseller delegat de la societat financera Fimarge. Actualment és conseller dominical del Consell d’Administració de Morabanc Grup i dirigeix el single family office d’un rellevant patrimoni familiar. Casat i pare de dos nens, frueix tant de la família com de la natura, de la que viu envoltat. En Xavier prova de compaginar la seva professió amb l’escriptura i, fruit d’aquesta inquietud, ha publicat els següents llibres: • El periple d’un idealista valent (2004, Ed. Bon Dia) • Pit fort i amunt (2006, Ed. La Plana) • Servi de Semma (2012, Ed. Bon Dia), en català • El Siervo (2016, Ed. Penguin Random House), en castellà • Aparences (2019, Ed. Punto Rojo)

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.