El somni de Martina

15,00 

Vicente Sala Moya
_x0093_El somni de Martina” (_x0093_El sueño de Martina_x0094_, _x0093_Martina_x0092_s dream_x0094_) planteja com a objectiu, com a “somni”, la felicitat de tots els xiquets i xiquetes del món. No cal recordar la situació d”exclusió social, pobresa, esclavitud, etc. de la infància en tot el món.
Mai s”ha de renunciar als somnis, a la situació ideal, per molt utòpics i inabastables que ens pareguen, si realment estos són nobles i mereixen que es convertisquen en realitat. Hi ha un eslògan de Creu Roja que diu: “No diga cal fer un món millor. Faça_x0092_l.”
Ressaltar també que, en “El somni de Martina”, s”evidencia el paper que exercixen els iaios/es en l”educació dels seus néts. No es tracta d”una educació científica i sistemàticament programada, respon més bé a lliçons ocasionals, però amb una pedagogia i didàctica infal·libles, basades en l”afecte, el respecte i l”admiració mútua entre néts i iaios.
“El somni de Martina”, també pot ser un recurs didàctic en l”àrea de Llenguatge, ja que es publica en tres idiomes: valencià, castellà i anglés. Però a més, les intervencions de cada personatge i del narrador, s”escriuen en tintes de diferents colors, a fi de facilitar la seua escenificació o la seua lectura en grup.

ISBN

9788416722440

Páginas

46

Tamaño

210×297

Disponible en papel

Comprar libro en El Corte InglésComprar libro en FNAC

Disponible en digital

Comprar libro en El Corte InglésComprar libro en FNACComprar libro en Casa Del Libro

Libros similares