Com t'estimo jo

19,00 

Pilar Morales Ibáñez
Aquest llibre és un cant a l´amor i a la vida, acollint les alegries i les tristeses, les llums i les ombres com a part d´allò que és viure. Quan la Maria s´acosta als 18 anys, la seva tieta comença a ordenar les notes que ha anat prenent al llarg de molts anys per oferir-li de regal d´aniversari, com un recull de preciosos instants de vida. Igual que els pobles primitius vesteixen de ritual sagrat les transicions de la vida, aquestes pàgines són com una dansa sagrada de transició a la vida adulta. Com les pinzellades d´un quadre impressionista, l´autora va narrant fragments de vida compartits amb la seva nevoda des que va néixer i també les seves pròpies vivències i aprenentages que han alimentat un convenciment antic: que no hi ha força més gran que l´amor.
La Maria li diu un día a la seva tieta que créixer ha estat com sortir d una bombolla? i dubta que la bombolla hagi existit de veritat en ser tan diferent del món extern que ha conegut en fer-se gran. Aquestes pàgines són també una resposta a aquest dubte. Segurament, diu l_x0092_autora, al final de la vida descobrim que, en realitat, només existeix la bombolla perquè, al final, només quedarà l amor.
“Com t estimo jo” és la primera estació d´un preciós viatje de vida que va començar molt abans? però ara és el moment d´aquesta història que va ser escrita pel cor molt abans de ser escrita per les mans.

ISBN

9788417004453

Páginas

286

Tamaño

150×210

Disponible en papel

Comprar libro en AmazonComprar libro en El Corte InglésComprar libro en FNACComprar libro en Casa Del Libro

Disponible en digital

Comprar libro en El Corte InglésComprar libro en FNACComprar libro en Casa Del Libro

Libros similares