On són els llibres de Jaume I

10,00 

Pascual R. Huedo Dordá
Íntegrament en vers, ON SÓN ELS LLIBRES DE JAUME I? narra al llarg de tres actes, la història del jove rei Jaume, amb el rerefons històric del s. XIII i al marc del Castell de Montsó, on va ésser traslladat el 1213, per ordre del Papa Innocenci III.
La neglicència d_x0092_alguns personatges, com ara els regents, Sanç de Roselló i la seua muller, encaboriats per l_x0092_aparent dèria que mostrava el jove rei pels llibres, juntament amb la cobdícia d_x0092_uns altres, -la identitat dels quals, per raons òbvies, no desvetllarem ací- desfermaran una envitricollada trama on l_x0092_ambició pel poder es trenarà subtilment amb l_x0092_amor, la lectura i els somnis de conquestes del propi rei.
El drama, en clau d_x0092_humor i amb no poques idelirants prolepsis, ucronies i jocs narratius, esdevindrà finalment un curiós entremesclall de llegenda, història i fantasia on no resultarà fácil -i probablement tampoc necessari- esbrinar-hi els límits.
A més a més, he considerat convenient incloure-hi un, crec interessant, Annex de notes històriques, on s_x0092_hi expliquen, de forma ampliada i ben documentada, un munt de detalls que altrament podrien passar inadvertits. Aquestes explicacions inclouen referències numériques als versos corresponents.

ISBN

9788415935032

Páginas

106

Tamaño

150×210

Disponible en papel

Comprar libro en AmazonComprar libro en El Corte Inglés

Disponible en digital

Comprar libro en El Corte InglésComprar libro en FNACComprar libro en Casa Del Libro

Libros similares