911 413 306 622 843 306
info@puntorojolibros.com
Mars de confiança

Mars de confiança

La base de tot el sistema social és la confiança
Ramón Carrés Borrás

Poesia amb mètrica i posició trencada, fusiò de génere i gèneres, que versa sobre la confiança i altres temes del cor que plouen i frueixen entre ànimes viertuals i reals, properes i llunyanes.
Sentiments també d'anàlisi social i costumista.

Poesia crítica també i humorística d'aquesta societat que ens ha tocat viure.

Sentiments íntims sobre el "tot" humà i social d'ànimes que es despullen sota el caliu de l'anonimat, i també altres que lluiten amb un perfil clar i català per un món millor

Características Papel

ISBN/13: 9788417652982
Número de páginas: 92
Tamaño: 110x180
Precio: 13.00€

Disponible en papel 13.00 €

Disponible en eBook

Ramón Carrés Borrás

Nascut el 25 de Febrer, al cor de Catalunya (Manresa), i traslladat (en un Fiat 600 de l"època de la seva tieta) a Sant Fruitós de Bages, poble on es va criar, i també créixer en el marc d"un entorn social càlid i enriquidor. La seva formació passa per l"escola Paidos fins al batxillerat i després a la Universitat de Barcelona on va cursar la Llicenciatura de Geografia i Història. També realitza el postgrau CAP(Curs d"adaptació pedagògica) i un master en gestió cultural a la mateixa universitat. El seu camí passa posteriorment per el camp de les biblioteques i també la seva formació més especifica. Actualment treballa com a Tècnic especialista en a la Biblioteca del Casino de Manresa.

Lectores que se interesaron por este libro, también lo hicieron por estos