La llibreta vermella

La llibreta vermella

Amb la inesperada mort de l’avi, el pare heretava el seu bastó i, amb ell, un imperi empresarial de més de cinc-cents treballadors, convertint-se així en el pal de paller de la família Ferragut Pujol. Per ell, la Mamà, els meus quatre germans i jo, començava una nova vida a partir d’aquell moment.
Dos dies més tard, el nostre pare, sense avisar, va marxar de La Casa i ja no el vam tornar a veure mai més. Només vam trobar a faltar un parell de camises, una caixa de puros habanos que el Tiu Prim havia portat de Cuba i el bastó de l’avi.
“Una intrèpida i particular aventura que t’enganxarà des del primer fins a l’últim capítol. Plena d’humor, coincidències, quotidianitats i moltes sorpreses.”

Características papel.

ISBN/13: 9788416799442
Número de páginas: 184
Tamaño: 150X210
Precio: 17.00€

Disponible en papel 17.00 €

Disponible en eBook.

Eduard Batlle Basart

Eduard Batlle Basart

(Torroella de Montgrí, 1987). Per ara és una persona normal que escriu, però té la intenció de convertir-se en un escriptor famós, bohemi i capaç de parlar utilitzant paraules il·lustrades que ningú entén. Un cop sigui molt i molt famós, es tirarà a la mala vida; fumarà i beurà whisky escocès sense gel, sol a casa, amb la mirada perduda en l´horitzó, mentre escolta música clàssica i s´enfonsa en la malenconia de la fosca vida que portarà. Per ara, però, encara és una persona normal que escriu. Autor de les obres teatrals Per la Mort de Déu (2012) i Per la ment (2013), guanyador del concurs de relats breus Càlam a les edicions de 2007, 2008, 2009, 2011 i 2013.

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.

¿Querrías publicar con Punto Rojo Libros?

Cuando decidimos expresarnos comunicando nuestro conocimiento, de la mano de la palabra escrita, estamos dando paso a una nueva forma de vida o a una nueva manera interpretar un determinado hecho. Publicar un libro, en cierto modo, nos hace inmortales. Nuestras palabras sobrevivirán a nuestro tiempo en esta tierra. Tu libro, mientras exista, estará ahí para recordarte. Y tú siempre estarás vinculado a él de forma eterna. Porque amas a la literatura y porque la literatura te ama a ti, lo que quieras decir, hazlo saber con un libro.