Els Puyanawa i l´eruga de colors

Els Puyanawa i l´eruga de colors

Igual que moltes altres tribus de l'Amazònia, des de 1905, els Puyanawa van ser contactats i posteriorment esclavitzats. Durant 50 anys van haver de viure sense poder parlar la seva llengua ni expressar cap manifestacó cultural o espiritual fins que fa poc la van recuperar gràcies a l'ajuda d’altres tribus i indigenistes com Txai Macedo.
El relat en aquest conte enllaça els antics i moderns esdeveniments del poble Puyanawa; un conte adaptat a nenes i nens que explica la història i cosmologia d’aquest poble perquè puguin entendre-les amb facilitat.
Aquesta és, doncs, la història recurrent dels indígenes amazònics, aquells que han sabut viure en harmonia amb la natura, respectant-la, entenent-la i formant part d’ella.
És una història de gran resiliència i valor basada en fets totalment reals.

Características papel.

ISBN/13: 9788417479350
Número de páginas: 40
Tamaño: 306x216
Precio: 18.00€

Disponible en papel 18.00 €

Disponible en eBook.

Alex Gimeno Martínez

Alex Gimeno Martínez

Álex Gimeno, Tavernes de la Valldigna, 1978. Soc mestre de Primària. Vaig tenir la sort de conèixer els Puyanawa fa uns cinc anys i em va commoure la seva forma de viure en connexió i respecte amb tots els éssers vius, així com la seva cosmovisió de la qual he après moltes coses. La meva “deformació professional” em va moure i em mou a fer arribar el seu missatge com a més persones millor, sobretot a les nenes i als nens, motiu pel qual vaig decidir escriure aquest conte. En certa manera es podria dir que L’eruga de colors ha estat escrit a través de mi, però sorgeix de la mateixa natura de l’Amazònia.

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.

¿Querrías publicar con Punto Rojo Libros?

Cuando decidimos expresarnos comunicando nuestro conocimiento, de la mano de la palabra escrita, estamos dando paso a una nueva forma de vida o a una nueva manera interpretar un determinado hecho. Publicar un libro, en cierto modo, nos hace inmortales. Nuestras palabras sobrevivirán a nuestro tiempo en esta tierra. Tu libro, mientras exista, estará ahí para recordarte. Y tú siempre estarás vinculado a él de forma eterna. Porque amas a la literatura y porque la literatura te ama a ti, lo que quieras decir, hazlo saber con un libro.