911 413 306 622 843 306
info@puntorojolibros.com
Els Puyanawa i l´eruga de colors

Els Puyanawa i l´eruga de colors

Igual que moltes altres tribus de l'Amazònia, des de 1905, els Puyanawa van ser contactats i posteriorment esclavitzats. Durant 50 anys van haver de viure sense poder parlar la seva llengua ni expressar cap manifestacó cultural o espiritual fins que fa poc la van recuperar gràcies a l'ajuda d’altres tribus i indigenistes com Txai Macedo.
El relat en aquest conte enllaça els antics i moderns esdeveniments del poble Puyanawa; un conte adaptat a nenes i nens que explica la història i cosmologia d’aquest poble perquè puguin entendre-les amb facilitat.
Aquesta és, doncs, la història recurrent dels indígenes amazònics, aquells que han sabut viure en harmonia amb la natura, respectant-la, entenent-la i formant part d’ella.
És una història de gran resiliència i valor basada en fets totalment reals.

Características Papel

ISBN/13: 9788417479350
Número de páginas: 40
Tamaño: 306x216
Precio: 18.00€

Adolf Sanz Monfort

Adolf Sanz Monfort

Álex Gimeno, Tavernes de la Valldigna, 1978. Soc mestre de Primària. Vaig tenir la sort de conèixer els Puyanawa fa uns cinc anys i em va commoure la seva forma de viure en connexió i respecte amb tots els éssers vius, així com la seva cosmovisió de la qual he après moltes coses. La meva “deformació professional” em va moure i em mou a fer arribar el seu missatge com a més persones millor, sobretot a les nenes i als nens, motiu pel qual vaig decidir escriure aquest conte. En certa manera es podria dir que L’eruga de colors ha estat escrit a través de mi, però sorgeix de la mateixa natura de l’Amazònia.

Lectores que se interesaron por este libro, también lo hicieron por estos