El Càstig

El Càstig

Què li pot passar a un jove de la noblesa, intel ligent i homosexual a l´edat mitjana Aquest és el tema que es tracta a la nova novel la de M. Dolors Farrés, titulada "El Càstig". El seu protagonista, Galzeran de Monsingle, que vol ser metge i cirurgià, ha de lluitar des de la infància contra els dos fantasmes que el mortifiquen: un intel lecte superior al normal i una sexualitat "diferent".
L´homosexualitat de Galzeran passa desapercebuda fins i tot per la seva germana bessona. Però hi ha una persona que necessàriament n´estarà al cas, el sacerdot confessor de la família, el qual imposarà al noi una penitència que el portarà a un destí que mai ningú no s´hauria figurat.
"El Càstig", que es llegeix de forma independent perquè és una novel la completa i acabada en ella mateixa, constitueix la preqüela de "El  [Ver más...]

Características papel.

ISBN/13: 9788416799121
Número de páginas: 282
Tamaño: 150X210
Precio: 18.00€

Disponible en papel 18.00 €

Disponible en eBook.

María Dolors Farrés

María Dolors Farrés

María Dolors Farrés (Vic, 1962), llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, és autora de la novel·la "Ciutat ambre" (Columna, 1995); l”assaig “Pla del Remei. Els Barris d”´0Adigsa” (Generalitat de Catalunya, 1995); "El monestir de lamor secret", (Proa, 2008), i de la traducció al castellà d´aquesta, juntament amb Anna Tortajada, amb el títol "Esa hora tan quieta" (JP Libros, 2009). Segueix-nos a Facebook i Twitter "elcastig@gmail.com ".

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.

¿Querrías publicar con Punto Rojo Libros?

Cuando decidimos expresarnos comunicando nuestro conocimiento, de la mano de la palabra escrita, estamos dando paso a una nueva forma de vida o a una nueva manera interpretar un determinado hecho. Publicar un libro, en cierto modo, nos hace inmortales. Nuestras palabras sobrevivirán a nuestro tiempo en esta tierra. Tu libro, mientras exista, estará ahí para recordarte. Y tú siempre estarás vinculado a él de forma eterna. Porque amas a la literatura y porque la literatura te ama a ti, lo que quieras decir, hazlo saber con un libro.