911 413 306 622 843 306
info@puntorojolibros.com
Eiximenis, que de la comunidad sean expulsados

Eiximenis, que de la comunidad sean expulsados

Carla i Juan passaran una setmana de vacances a València, una ciutat que desconeixien, aprofitant que els seus fills estan de viatge de fi de curs amb el col·legi. La il·lusió per conéixer la ciutat amb la qual comencen el viatge es veurà incrementada gràcies al guia turístic que se la va mostrant.
Però, a poc a poc, el que anava a ser un plàcid viatge de vacances es convertix en una emocionant aventura de misteri que els portarà a endinsar-se en un dels moments més apassionants de la història medieval de la ciutat.
I tot, al veure"s involucrats en un intrigant assumpte amb dos protagonistes: un president de les Corts Valencianes amb térbols negocis familiars, i un grup de jóvens activistes anticorrupció.
La intensitat dels moments que viu la parella fa que vagen apareixent sentiments contradictoris, desitj  [Ver más...]

Características Papel

ISBN/13: 9788417004118
Número de páginas: 224
Tamaño: 150X210
Precio: 14.00€

Disponible en papel 14.00 €

Disponible en eBook

Enrique Deltoro Rodrigo

Enrique Deltoro Rodrigo

Enrique Deltoro Rodrigo és autor de diversos llibres sobre metodologia del treball de l"animació soci-cultural. Aquest és el camp professional en el qual es desembolica. A més és un actiu militant de diferents moviments ciutadans de caràcter reivindicatiu i d"educació en el temps lliure. Combina el seu treball professional i el seu compromís social amb l"afició per la difusió de la història i el patrimoni artístic. "Eximenis" és la seua primera novel·la. En ella presenta una València meravellosa, però des d"una òptica allunyada dels tòpics conservadors que impregnen la imatge exterior que es difon de la ciutat. I ho fa a través d"una història d"actualitat que s"entrellaça amb el passat medieval de València.

Otros libros de Enrique Deltoro Rodrigo

Lectores que se interesaron por este libro, también lo hicieron por estos