911 413 306 622 843 306
info@puntorojolibros.com
Adara

En algun punt remot de la Terra, existeix una comunitat de persones que viuen forçades a ocultar-se de la societat, les quals han aconseguit trobar la clau de la felicitat. O almenys, això diuen. El Biel, després d'haver-ne sentit a parlar, surt a la seva recerca, sense imaginar-se el que havia de trobar.
Una novel·la a tres veus, la qual demostra que res és com sembla i que moltes vegades existeix tot un arc de Sant Martí entre el blanc i el negre. S'hi tracten temes com el bé i el mal, la mentida i la llibertat d'elecció. 'Ara crec que tots s'equivocaven. És impossible conèixer en què consisteix abans d'haver-la trobat. I és que la felicitat s'amaga on menys t'ho esperes... '

Características Papel

ISBN/13: 9788416611560
Número de páginas: 166
Tamaño: 150X210
Precio: 14.00€

Disponible en papel 14.00 €

Disponible en eBook

Laura Fernández Vázquez

Laura Fernández Vázquez

Laura Fernández va néixer a la província de Tarragona, el maig de 1992. Des de molt petita va començar a escriure contes i va anar perfeccionant la seva tècnica de manera autodidacta, a base de la lectura d’il·lustres escriptors com García Márquez, Mercè Rodoreda, Ken Follet, Umberto Eco i d’altres. Entusiasmada pel romanticisme de Bécquer, utilitza un to melancòlic i profund a les narracions, i se centra en la descripció i vivències dels sentiments dels personatges. Les seves obres tracten temes que són pilars de la vida com la recerca d’un mateix, l’amor i la construcció d’un món millor. Al present, és professora a una escola de Reus, on prova de transmetre als seus alumnes la passió pel món dels contes.

Lectores que se interesaron por este libro, también lo hicieron por estos