Adara

Adara

En algun punt remot de la Terra, existeix una comunitat de persones que viuen forçades a ocultar-se de la societat, les quals han aconseguit trobar la clau de la felicitat. O almenys, això diuen. El Biel, després d'haver-ne sentit a parlar, surt a la seva recerca, sense imaginar-se el que havia de trobar.
Una novel·la a tres veus, la qual demostra que res és com sembla i que moltes vegades existeix tot un arc de Sant Martí entre el blanc i el negre. S'hi tracten temes com el bé i el mal, la mentida i la llibertat d'elecció. 'Ara crec que tots s'equivocaven. És impossible conèixer en què consisteix abans d'haver-la trobat. I és que la felicitat s'amaga on menys t'ho esperes... '

Características papel.

ISBN/13: 9788416611560
Número de páginas: 166
Tamaño: 150X210
Precio: 14.00€

Disponible en papel 14.00 €

Disponible en eBook.

Laura Fernández Vázquez

Laura Fernández Vázquez

Laura Fernández va néixer a la província de Tarragona, el maig de 1992. Des de molt petita va començar a escriure contes i va anar perfeccionant la seva tècnica de manera autodidacta, a base de la lectura d’il·lustres escriptors com García Márquez, Mercè Rodoreda, Ken Follet, Umberto Eco i d’altres. Entusiasmada pel romanticisme de Bécquer, utilitza un to melancòlic i profund a les narracions, i se centra en la descripció i vivències dels sentiments dels personatges. Les seves obres tracten temes que són pilars de la vida com la recerca d’un mateix, l’amor i la construcció d’un món millor. Al present, és professora a una escola de Reus, on prova de transmetre als seus alumnes la passió pel món dels contes.

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.

¿Querrías publicar con Punto Rojo Libros?

Cuando decidimos expresarnos comunicando nuestro conocimiento, de la mano de la palabra escrita, estamos dando paso a una nueva forma de vida o a una nueva manera interpretar un determinado hecho. Publicar un libro, en cierto modo, nos hace inmortales. Nuestras palabras sobrevivirán a nuestro tiempo en esta tierra. Tu libro, mientras exista, estará ahí para recordarte. Y tú siempre estarás vinculado a él de forma eterna. Porque amas a la literatura y porque la literatura te ama a ti, lo que quieras decir, hazlo saber con un libro.