911 413 306 622 843 306
info@puntorojolibros.com
Néixer per créixer

Néixer per créixer

L’objectiu d’aquest llibre és; pares feliços, fills feliços.

Per assolir aquesta fita s’ofereix informació, a les dones i homes que esperen un fill, tant de l’embaràs, part i postpart, com dels primers anys de vida de l’infant.

L’experiència professional de l’autora l’ha dut a constatar que la dona que arriba al seu part sabent com és el part, com evoluciona l’infant i fins a quin punt resulta favorable educar-lo per al seu bon desenvolupament, té un part que viu no només amb alegria, sinó també amb seguretat i tranquil·litat.

El llibre també és una guia per a aquells pares que ja ho són i que es troben amb una sèrie de situacions conflictives que presenta l’infant en anar creixent, com ara les rebequeries, les pors, la tossuderia, l’engelosiment... Aquestes situacions fan  [Ver más...]

Características Papel

ISBN/13: 9788417365332
Número de páginas: 202
Tamaño: 150X210
Precio: 16.99€

Disponible en papel 16.99 €

Disponible en eBook

Dra. Ketty Sellarés Biel

Dra. Ketty Sellarés Biel

Dra. Ketty Sellarés Biel és, de formació, Llevadora per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i Doctora en Psicologia per la Facultat Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Fundadora i directora del Centre Miroia de Terrassa i psicòloga clínica al Centro Médico Teknon de Barcelona, ha exercit com a tutora de pràctiques tant de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull com dels estudis de Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha estat llevadora de l’Institut Català de la Salut. Atesa la seva trajectòria professional de més de quaranta anys d’experiència tant en la vessant maternal com en la de la psicologia clínica, han estat nombroses les demandes que accedís a fer un llibre divulgatiu sobre les seves especialitats, fet que l’ha portat a escriure aquest que ara veu per primer cop la llum.

Lectores que se interesaron por este libro, también lo hicieron por estos