L'arbre del Roser

L'arbre del Roser

Catalunya, febrer de 1688

El jove Miquel Boada, de Sant Martí de Torroella, emprèn el camí cap a Manresa per aprendre l"ofici d"encepador. Durant el trajecte coneixerà el Pere Joan Alà, un jove ben sorprenent que també va a la ciutat a aprendre un ofici. Un cop allà, tots dos viuran intensament noves experiències, però de manera molt diferent. El Miquel coneixerà la Fadulla, una dona capaç de qualsevol cosa i amb els seus valors per sobre de tot.

Durant els mesos en què es va reactivar la revolta dels Barretines a Catalunya i algun de posterior, els personatges es veuen immersos en tota mena de situacions, adversitats i perills dins una trama d"intriga, passió, revolta, conxorxes polítiques, amistat, odi, traïció, venjança...

L"arbre del Roser és una novel·la històrica, colpidora  [Ver más...]

Características papel.

ISBN/13: 9788419074867
Número de páginas: 406
Tamaño: 160x235
Precio: 17.00€

Disponible en papel 17.00 €

Disponible en eBook.

Francesc Ballester Lozano

Francesc Ballester Lozano

Francesc Ballester Lozano (Molins de Rei, 1960) és mestre i llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Ha estat sempre vinculat a l"educació dels infants i joves; laboralment, ha exercit sempre al Baix Llobregat com a mestre i inspector d"Educació. És coautor de la síntesi de coneixements i del material didàctic per a infants d"educació primària El meu llibre de Molins de Rei i autor de diferents articles d"història local publicats durant diversos anys a la revista L"Espai. L’any 2001 participà a les III Jornades d"Estudis sobre Guerra Civil i Franquisme a Molins de Rei, amb la comunicació «El tractament ideològic de la dona en el periòdic Llobregat (1947-1960): un exemple de la premsa local del Movimiento». És autor de l"obra Anna Suñé Carbonell. Una dona silenciada (1925- 1961) i de l"opuscle biogràfic Caterina Cases. Primera regidora de Molins de Rei. Amb L"arbre del Roser, l"autor fa el salt a la novel·la històrica.

¿Querrías publicar con Punto Rojo Libros?

Cuando decidimos expresarnos comunicando nuestro conocimiento, de la mano de la palabra escrita, estamos dando paso a una nueva forma de vida o a una nueva manera interpretar un determinado hecho. Publicar un libro, en cierto modo, nos hace inmortales. Nuestras palabras sobrevivirán a nuestro tiempo en esta tierra. Tu libro, mientras exista, estará ahí para recordarte. Y tú siempre estarás vinculado a él de forma eterna. Porque amas a la literatura y porque la literatura te ama a ti, lo que quieras decir, hazlo saber con un libro.