Exlibris: Contes d’amor i llibres

Exlibris: Contes d’amor i llibres

Aquest llibre de contes vol ser un sincer homenatge als llibres i autorxs que més agraden a una lectora que també escriu contes, a una dona que llegeix llibres i s'inventa històries des de petita.
Sempre he volgut viatjar, aprendre i somniar a través dels llibres, sentir-me una nena que rodola per un cau i pren el te amb un conill obsessionat pel temps, conviure amb un..

Características papel.

ISBN/13: 9788418402920
Número de páginas: 324
Tamaño: 160x235
Precio: 17.00€

Disponible en papel 17.00 €

Isabel María Rojas Herrera

Isabel María Rojas Herrera

Em dic Isabel Mª Rojas Herrera, vaig néixer un dia d'hivern nevat de 1964 en una bonica ciutat balneària del nord de França, Vittel, als Vosges, on residien els meus pares. La meva família és del sud d'Espanya, d'un poble preciós amb un castell àrab al capdamunt d'un turó. El lloc de la meva infantesa és Hostalric, a la comarca de la Selva, Girona, envoltat de muralles i amb una imponent fortalesa. Vaig estudiar Filologia Hispànica en el Col·legi Universitari de Girona i vaig acabar la carrera a la Universitat Autònoma de Barcelona, uns anys després vaig estudiar Biblioteconomia i Documentació a la Universitat de Barcelona. La meva vida professional va unida als llibres, treballo com a bibliotecària des de fa molt de temps, primer en la biblioteca pública del meu poble i després en una biblioteca universitària, la Biblioteca de la Universitat de Girona, on segueixo treballant. La meva passió són els llibres. També m'agrada molt el cinema i viatjar, sempre poso llibres a la meva maleta i van amb mi per tot arreu. M'invento històries i les escric des de ben petita.

Lectores que se interesaron por este libro
también lo hicieron por estos.